Campionats esportius

WhatsApp-Image-2018-03-14-at-19.44.31

Al matí del Diània 2018 hi haurà dos campionats esportius en els quals podreu participar (bàsquet i futbet), amb possibilitat d'equips mixtes i que es disputaran al col·legi Carmelo Ripoll, des de les 9h fins les 14h.

  • Per problemes tècnics d'última hora, el campionat de vòlei que també hi havia previst finalment no es realitzarà.

FUNCIONAMENT DE CADA CAMPIONAT

-BÀSQUET-

El campionat de bàsquet és un 3x3 jugat en una única cistella.
Els equips que participen estaran compostos d’un mínim de 3 jugadors i un màxim de 6. Podran participar un màxim de 16 equips.
El torneig es desenvoluparà en rondes eliminatòries. Si el número d’equips és imparell, un dels equips passarà automàticament a la ronda següent mitjançant un sorteig.
Els partits es jugaran a 15 punts (1 punt per cistella, 2 punts els triples). En cas de no sumar-los cap dels dos equips participants, quan passen 10 minuts, s’acabarà el joc.

-FUTBET-

Els equips que participen estaran compostos d’un mínim de 5 jugadors i un màxim de 10. Podran participar un màxim de 16 equips.
El torneig es desenvoluparà en rondes eliminatòries. Si el número d’equips és imparell, un dels equips passarà automàticament a la ronda següent mitjançant un sorteig.

  • El reglament de joc és el comú en aquests tornejos, així i tot, disposareu d’un reglament a peu de pista i podreu assabentar-se’n també mitjançant les persones encarregades de l’arbitratge.

PREMIS
De cada campionat els 3 primers equips classificats rebran els següents premis en tickets de consumició per al concert:

-Primer classificat: tickets per valor de 60 euros
-Segon classificat: tickets per valor de 40 euros
-Tercer classificat: tickets per valor de 20 euros

INSCRIPCIÓ
Per inscriure's cal que envieu un correu amb el nom del vostre equip, les persones que en formen part i el campionat en què voleu partipar a campionats@festivaldiania.com.
A més cal que ingresseu 10 euros per equip al número de compte de Caixa Popular ES47 3159 0059 5624 4488 2928 abans del 28 de març, data en què finalitza el període d'inscripció. IMPORTANT que al concepte de l'ingrés poseu el nom del vostre equip.

Feu comboi per participar, serà molt emocionant! Ens veiem a la pista!